Annons

Dagens fynd från Umbra

Min lördag har ägnats åt julklappsinköp och inredningsshopping. Jag fastnade bland annat i en affär nere på stan som säljer Umbra och föll pladask för de här två produkterna, se bild nedan. Portklappen i borstat stål är designad av Matt Carr och den snygga droppformade spargrisen är designad av det kanadensiska stjärnskottet Karim Rashid. Jag har en även glad nyhet till er därhemma i Sverige och det är att ni kan köpa Umbras produkter via deras onlinebutik. De skeppar nämligen prylar även till Sverige. Wohoo!
 
25594-73025594-731
Foto: Umbra

Kommentarer

  • Mia skriver:

    Åh vilken läcker ”dörrknackare” men finns det ingen svensk återförsäljare?

  • Hej där! Skulle gärna vilja köpa dörrklappen i borstat stål. Vart vänder jag mig7 Mvh Ann-Margreth

  • Trendenser skriver:

    Hej, kolla med Umbra. Länk finns i inlägget. Med vänlig hälsning, Frida

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *