Annons

Clojo

Den här coola hållaren "Clojo" för toalettpappersrullen är designad av den Holländska formgivaren Henk Stallinga. Den enkla konstruktionen av en simpel stålgalge gör det dock svårt att motivera det höga priset. 
Hm. Man kanske skulle ge sig på ett försök därhemma?

25594-779
Foto: Henk Stallinga

Kategorier:

Kommentarer

 • sericea skriver:

  undrar just hur man byter rulle?
  :o)

 • Erlandsina skriver:

  Very resourceful, thank you dave

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.