Annons

Adventsdekoration

Det kanske är lite tidigt att ta fram granen redan nu, men om du har fina julgranskulor som du tycker mycket om finns det ingen anledning att inte ta fram och njuta av dem även under de första veckorna i december. Lägg dem i en korg, smal cylindervas eller i en glasskål på vardagsrumsbordet eller varför inte på köksbordet? En julmysig färgklick och ett smart sätt att ta tillvara på det vackra lite längre.

25594-81425594-815
Foto: Take-A-Boo.com

Kommentarer

 • Bateldski skriver:

  Tack för tipset om banaberna.. ska överväga att gå till ICA och köpa. Håller med dig med julpyntet. Dock har jag inget i någon låda som väntar på att få komma ut och pynta loss.. ne ne, jag gör pyntet själv. Det blir lite mer personligt då, och mycket rogivande att sitta och pyssla med.. ha det!

 • Bateldski skriver:

  Oj! Nu insåg jag vad sidan riktat in sig på hihi! Vilken bra Blogg! Ska läsa vidare!

 • Anne-Maj skriver:

  Åååh! Bra tips! Jag har en hel bananlåda med julgranspynt som väntar på att få komma ur lådan den 23 december. I morgon sätter jag i gång med att pynta med julgranspynt i huset!

  Glad att bloggen finns och gör mitt hus vackrare och vackrare…..

 • Matilda skriver:

  tack så mycket! 🙂

 • mamselamsen skriver:

  Vad bra…. alla min konstiga kulor ska fram i morgon.

 • Anna skriver:

  Jättebra tips men jag hade ingen skål att lägga mina kulor i så jag skaffade mig en gran. Imorrn ska den fixas i ordning, trots alla som tycker det är för tidigt. Ursäkta mig – jag gillar julen! 🙂

 • My skriver:

  Anna: Härligt med någon som vågar trotsa traditionerna 🙂 Klart att du ska ta fram granen om du vill ha den nu!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *