Annons

Zara satsar på inredning

Den populära klädkedjan Zara har bestämt sig för att även satsa på inredning, under namnet "Zara Home". Kolla in deras höst och vinterkollektion för ditt hem 2005/06 här.

zara1
Foto: Zara Home

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda H skriver:

  Wow, jag älskar deras kläder – är inredningen lika snygg?

 • Insolens skriver:

  Hej! det är jätteskoj att läsa om alla tips i din blogg, jag får inspiration och inredningslust. Nu undrar jag om du har någon idé gällande en liten problematik. Alla duschdraperier är för korta i mitt badrum, eftersom jag har en vägfast duschstång i stål. Det blir en glepa vid golvet på ungefär 10 centimeter vilket gör att det blir vatten på ganska mycket av badrumsgolvet. Vet du om det finns någon lösning? de flesta draperier verkar vara precis 2 m.

 • My skriver:

  Hm. Klurigt. Om det inte går att sänka duschstången kanske du kan göra något åt de fästen du köper eller tillverka egna så att draperiet hänger ner sig lite. Skippa de vanliga krokarna i standardstorlek och försök hitta en lösning där. Antingen genom att fästa draperiet med ett sböre/vattentåligt band i matchande färg som du kortar till 10-15 centimeter långa stumpar och knyter ögglor av, en för varje hål i duschdraperiet eller med krokar i borstat stål.

 • Insolens skriver:

  ja, jag ska försöka mig på någon lösning. Det går inte att sänka stången, eftersom den hör till inredningen eller vad man ska säga. Färgade band i matchande färger kan nog bli snyggt. Ska se om det finns. Var hittar man krokar i borstat stål då kan tänkas? *letar inte krokar så ofta*. Tack för tipsen!

 • My skriver:

  Kolla Claes Ohlsson de har mycket mer än man kan tro, kolla alla avdelningar inte bara badrumsdelen. Det kan finnas krokar och fästen som passar på byggavdelningen lika gärna. Även Beijers och ByggMax kan ha öglor i borstat stål. Jag tänker på sådana som ser ut som åttor, med en liten glipa i varje cirkel så att du kan fästa den ena sidan i duschdraperiet och den andra i stången.

  Lycka till!

 • elin skriver:

  hej. jag var i london på zaea home i helgen, och hittade en skål som hade mönstrad insida, fanns i lila och i turkos och hade typ kråmad utsida, jag hann inte köpa den innan det stängde och vill jättegärna ha den.jag vet inte om ni vet vad just zara home har för saker, men jag skulle vara väldigt tacksam om ni kunde säga var jag kan få tag på en sån skål, eller nån liknande, för jag vill jättegärna ha en sån skål. tack

 • elin skriver:

  på zara home ska det stå här över.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *