Annons

Wheredidyoubuythat?

Just nu funkar inte bildsystemet på blogg.se och jag som hade tänkt visa foton på en massa roliga saker från Wheredidyoubuythat. Darn! typiskt. Det är i alla fall en synnerligen annorlunda inredningsbutik på nätet som har alla möjliga prylar för ditt hem. Jag slänger upp länken så får ni klicka in och klicka runt på egen hand. Ni kommer ändå förstå vad jag menar efter en stund så håll till godo:

http://www.wheredidyoubuythat.com/

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja visst är det irriterande och ledsamt när inte bilder går att ladda upp! Ibland sitter jag med ett färdigt inlägg hur länge som helst och bara försöker och försöker. Jag har visserligen blogger men det verkar trassla det också! Ibland vill man ju få ut ett inlägg innan man måste dra iväg… så då går det helt plötsligt väldigt LÅNG tid tills nästa inlägg kommer.

  *suck*

 • AnnicaB skriver:

  Ååååå vilken extremt hög ”vill-ha-faktor” den sajten hade. Så mycket snyggt och annorlunda. Bokmärkt!

 • My skriver:

  Visst har de roliga saker, man blir alldeles köpgalen 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *