Annons

Visa hur skåpet ska stå

…eller snarare; låt en extra hylla visa vad som står i ditt skåp. Standardköksinredningen i svenska kommunala hyresrätter bjuder ofta på två vanliga problem: 

1) Det är svårt att se vad som står längst in i de djupa hyllorna
2) Det är svårt att utnyttja hela höjden på varje hyllplan

Med de här smarta tillsatserna kan man dock råda bot på det. Med Add-A-Shelf kan man göra två hyllplan av ett (för smart förvaring av koppar och glas) och med Hylltrappan kan man snabbt skapa sig en överblick av vad man har i skafferiet och man behöver inte längre vara utrustad med långa babianarmar eller teleskopsyn för att hitta det man söker. Me like. Dessa finns att köpa på Plow & Hearth.

shelf shelf2
Foto: Home and Marketplace

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Smart idé, skulle man inte kunna snickra ihop en sån lösning själv?

 • My skriver:

  Det tror jag säkert. Ska fundera på det!

 • Mr.Blowjob skriver:

  Hi guys! Cheak my home page plz… Have pleasure when open it??? I Think Yes! Becous this is BLOWJOB! It`s The Coolest and THE Biggest site about Blowjob! The Hotest babes take blowjob! Super sexy!!! Cheak this out and take it easy 😉

 • Mr.Blowjob skriver:

  Hi guys! Cheak my home page plz… Have pleasure when open it??? I Think Yes! Becous this is BLOWJOB! It`s The Coolest and THE Biggest site about Blowjob! The Hotest babes take blowjob! Super sexy!!! Cheak this out and take it easy 😉

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *