Annons

Väggdekoration för vågade

Istället för att tapetsera om kan man dekorera väggen med dessa "Wallter Slats". Vågade linjer, cirklar eller bågmönster som kan målas i önskad kulör och appliceras antingen horisontalt eller vertikalt eller varför inte på innertaket? Tänk dock på att dekorationerna kan förstöra tapeten och riva med sig en bit av papperet när du vill ta bort dem så du måste ha tillstånd från hyresvärden om du bor i hyresrätt. Finns att köpa här för 42 USD, de skickas med FedEx inom 2-4 veckor.

walter1
Foto: The Magazine

Kategorier:

Kommentarer

 • archana bora skriver:

  Hello, I am an Interior Designer, I would like to know more about your products, as i found them very intersting. So please send me some Brochuer or anything to have more datail idean bout your product. My adderss is
  Archana Bora
  1184 w 30th street
  Apt # 10
  Los Angeles
  CA 90007
  United States

  Thnak You

 • c skriver:

  …måste få tag på dessa wallter slats,men hur??.. kunde ej handla till sverige under fliken ”här”…..?

 • c skriver:

  ….undrar hur man får tag på wallter slats,det verkar bara gå att handla (under fliken ”här”) om man bor i usa?

 • Sigbjornmai skriver:

  Thanks for the information

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *