Annons

Upptaget?

Det här är ännu en spännande inredningsdetalj som blir en garanterad snackis på festen eller middagsbjudningen; Alfa Battery, Brighthandle. Tack vare den kan gäster tydligt se när det är ledigt och upptaget i badrummet. Något som gör att folk kan undvika att stå utanför toaletten och vänta eftersom man på avstånd exempelvis från bordet kan se när toaletten är ledig/upptagen. Man slipper även obehaget att någon rycker i dörren för att kontrollera om det är ledigt. Färgbyten sker då gästen vrider vredet. Det finns även enklare varianter som drivs av två AA (R6) batterier placerade inuit handtaget på insidan. Handtaget monteras lätt genom att helt enkelt byta ut det existerande handtaget.

Standardmodellen passar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen. Kostar från 990 kronor och finns att köpa på bland annat Inreda

toa

Kategorier:

Kommentarer

  • Anette Blomqvist skriver:

    Detta är så kul. Jag såg sådana handtag för första gången på Gallerians nya fina toaletter när jag var i Stockholm för några veckor sedan. Det är ursmart!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *