Annons

Underlätta strykningen

Den här strykbrädan heter "Ironman" och är formgiven av den nyazeeländske designern Shane Inder.
Grundtanken är att underlätta strykning av skjortärmar och byxben, vilket kanske framgår av strykbrädans utseende. Hålet i huvudet är en smart lösning för att hålla strykjärnssladden på plats. Shane Inder gjorde "Ironman" som en uppgift under studierna i produktformgivning vid Unitec-högskolan och nu finns den i produktion och till försäljning i Nya Zeeland och Australien för AUD 199:95 (ca SEK 1.200:-).

ironman
ironman2

Om du inte orkar vänta på en svensk lansering kan du låta dig inspireras av idén och såga ut en liknande form i masonit, stoppa ovansidan och klä den i tyg, fästa den nya brädan på ditt stativ för din gamla strykbräda och voila, där kom du billigt undan.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *