Annons

Underbart pyssel

My Papercrane är en helt otrolig sida fylld av inspiration för pyssel. De har alltifrån väskor till smycken och småsaker för hemmet. Det krävs dock ett visst mått av händighet för att klara av de projekt de tagit sig an, men som tur är kan man beställa och köpa det mesta man ser om man skulle råka hitta något man inte tror sig kunna ro i land på egen hand. Den här väskan i form av en brödrost känns ju inte helt okomplicerad.

toasterorange

Kategorier:

Kommentarer

 • Ewa Sandborg skriver:

  Helt galet. Ibland undrar jag vad folk tänker om oss vuxna människor som har sånt här. Jag tycker att det vore rätt kul att veta vad farbröder tänker när kvinnor i 30-årsåldern (jag) kommer till sin arbetsplats med en brödrostväska.

 • My skriver:

  Ha ha sant 🙂 Man skulle vilja läsa tankar ibland, inte bara ”gubbarnas” utan även kreatörernas. Hur kommer de på alla dessa ganla idéer?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.