Annons

Underbara underlägg

Hur snygga är inte de här underläggen Chilewich? Säljs i förpackningar om fyra för 189 kronor styck och kan bland annat beställas via nätet på det svenska inredningsföretaget PID. De kommer i ett flertal olika färger som bambu, choklad, bark och kastanj. Luktar höst lång väg.

pidunder
Foto: PID

Kategorier:

Kommentarer

  • Rasmusmathilda skriver:

    Hello. I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.