Annons

TV-tips för pyssliga

Det finska inredningsprogrammets Strömsö’s hemsida är en ren gulddgruva när det kommer till helg- och pysselprojekt för ditt hem. Enkel och lättnavigerad, snabb och lättbegriplig. TV4’s Äntligen Hemma kan dra något gammalt över deras nya, sega och långsamma sajt Bygga & Bo som lanserats i dagarna. Less is more säger jag bara.  

Kommentarer

 • Linda H skriver:

  Jag har också svårt för TV4:as reklam som blippar och stör hela tiden. Jag förstår att de måste ha den för att finanisera alltihopa men det tar så himla lång tid innan man får fram det man söker. Störande.

 • Krokofanten skriver:

  Visst är den störande och de skryter om sin nya webbdesign. Hm. Tänker de på oss som ska använda sidan?

 • Finlandssvensk skriver:

  Strömsö är inte ett FINSKT program utan ett FINLANDSSVENSKT inredningsprogram. ENORM skillnad där!! By the way, en finlandssvensk är en person född i Finland som har svenska som modersmål, inte detsamma som sverigefinländare.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *