Annons

Sy en enkel nåldyna

Inspireras av de här vackra nåldynorna från det amerikanska företaget Upliftingart och sy enkla men snygga hållare för nålar på ett kick. Välj ett filttyg i en tjusig färg, sy med enkel raksöm, dekorera hörnen med paljetter eller pärlor och julklappen till någon som gillar att sy eller brodera är fixad på nolltid. Besök även Upliftingarts särskilda inspirationssida där de bjuder på fler fina pysseltips.

nåldynauplifting2nåldynauplifting
Foto: Upliftingart

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda H skriver:

  Sååå söta och enkla. De där kanske till och med jag kan svänga ihop 🙂

 • Lina skriver:

  Jättesöta! Finns det ngt mönster?

 • My skriver:

  Klipp ut kvadrater med 1 dm långa kanter, lägg en bit stoppning i mitten, sy igen med raksöm – klart!

 • Stephanie skriver:

  Jag undrar om det finns något annat man kan fylla dem med – stoppning går säkert bra, men nålarna går in lättare med en slags grus – vad heter det där… ”gruset?” Nä, nu måste jag googla helt enkelt.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *