Annons

Snygg presentinslagning

Har du också tröttnat på de tråkiga och traditionella presentpapper som finns att köpa på stormarknader och i bokaffärer? Vill du slå in nästa present på ett lite mer stilfullt och fantastifullt sätt? Här är ett tips:

Det här behöver du
– Kinesiskt tidningspapper (köp en internationell dagstidning från Interpress eller Press Stop)
– Naturfärgade eller oblekta snören
– Bokplast i valfri färg, gärna i en brytande kulör som orange eller rött

annorlundapapper

Obs! En sån presentinslagning ges förslagsvis till någon som också är inrednings och designintresserad. Gammelmormor eller farbror Arne kanske inte förstår tjusningen med idén, dessutom kanske de blir besvikna för att de inte kan stryka ut och återanvända presentpapperet som vissa äldre människor brukar göra av tradition. Välj don efter person med andra ord.

Kategorier:

Kommentarer

 • kramgo_72 skriver:

  Hade en kompis vars familj redan på 80-talet alltid använde tidningspapper till alla sina presenter och julklappar – men dom gjorde det för att dom var snåla sa dom…

  Men idén är absolut inte dum – har faktiskt gjort det nån gång emellanåt också.

  Kram

 • My skriver:

  Visst tjänar man en krona eller två på det hela men det är inte det viktiga för mig, jag tycker att det är en rolig grej att göra – dessutom ser det annorlunda ut och är snyggt om man gör det med lite eftertanke 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *