Annons

Smarta prylar för köket

Den här smarta äppelskalaren och handskyddet för lökhackning i rostfritt stål hittade jag via Prylguiden. Skalaren fästs med ett tvärsnitt i äpplet och vrids sedan önskat antal varv. Skyddet sätts fast på långfingret och hjälper dig att skydda fingrarna från kniven. Smart! Två nya måste-ha-prylar till köket.

äpplelök
Foto: Prylguiden

Kategorier:

Kommentarer

 • Ca skriver:

  Äntligen!!!!!

  Kan jag kanske lära mig att skära löken,
  utan att samtidigt ”skala” knogar och naglar…. 🙂

 • My skriver:

  visst är den behändig, jag skulle verkligen behöva den!

 • Camilla skriver:

  Hmm.. länken till prylguiden verkar inte fungera..

 • My skriver:

  Tack Camilla, fixat!

 • AnnicaB skriver:

  Jaaaaaa! Hur många naglar har jag skurit av? Irriterande och faktiskt ganske äckligt 🙂 Nu jäklar!

 • Therese skriver:

  Skulle jätte gärna vilja få tag på handskyddet för t.ex. lökhckning. Hur?! Prylguiden funkar ju inte… :/

 • Eija skriver:

  Hej! Jag och några tjejer från min klass ska i år driva ett eget UF-företag och är nyfikna på produkten i detta inlägg. Vi är medvetna om att det var länge sedan detta blogginlägg skrevs av dig men skulle ändå vara väldigt tacksamma om du ville skicka ett mail till mig så vi kan fråga mer om produkten 🙂 tack på förhand /Eija

 • Smartva skriver:

  Oj det var en riktigt smart pryl.

 • Anton skriver:

  Hej, jag är inne på samma spår som Eija och ska också driva ett UF-företag, idéen på ett handskydd för lökhackning m.m. är mycket intressant och skulle vilja ha lite mer information om produkten, verkar inte som att sidan funkar? Skulle va extremt tacksamm ifall du kunde skicka ett mail.
  MvH
  Anton

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.