Annons

Smarta lösningar på udda vardagsproblem

När jag såg smygpremiären av IKEA PS 10 års-jubileumsprodukter blev jag överlycklig. För att fira "födelsedagen" har IKEA nämligen anlitat 28 designers för att skapa över 40 nya produkter med inspiration från hela världen och gissa vad? Dessa designers har identifierat och löst två av mina udda vardagsproblem. Tack för det! Jag fryser ofta om fötterna när jag sittervid datorn och jag får ont i magen samt höfterna när jag idkar min favoritsyssla, att ligga utsträckt på golvet och bläddra i inredningsmagasin. Ta del av deras glädjande nyheter och mina hurrarop nedan:

fotkuddedata

IKEA PS GENEVAD kudde 50×50 cm. Designad av Maria Vinka. Pris 89 kr/st.
Detta är en praktiskt och snygg fotvärmare och golvkudde i ett. Den passar utmärkt för oss som har kalla fötter på vintern eller som fryser om tassarna och behöver lite stöd under benen när vi sitter vid datorn. Supersmart! Funkar även när man vill läsa en bok, äta middag eller kolla på TV.

mellankuddeikea
IKEA PS ASPENÄS golvkudde, grå eller vit. Designad av Maria Vinka/Wiebeke Braasch. Pris 395 kr.
Jag blev jätteglad när jag såg den här kuddmadrassen, tillverkad för oss som gillar att ligga på mage, på golvet, och bläddra i tidningar, kolla på TV eller prata i telefon. En udda vana förvisso men någon har i alla fall uppmärksammat den och gett problemet med ömma höftben en snygg lösning. Me like. ASPENÄS har en organisk form och känns som en tunn madrass. Gissa om jag kommer att springa till IKEA när de lanserar de här två guldprodukterna.

Foton och prisuppgifter: IKEA PS

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Varför ligger du på golvet och bläddrar i inredningstidningar? 🙂 Själv föredrar jag soffan faktiskt. 😉
  Nu är det minsann dags för mig att länka till dig. Du har ingen banner va? Annars får jag helt enkelt skriva en länk, för en gångs skull.
  Och du, som kommentar till ditt enmånadsinlägg så glömde jag skriva att jag gärna ser en presentation av dig. 🙂
  Ha en härlig söndag! Kram

 • My skriver:

  Jag vet inte varför, har alltid gjort det. Kan bero på att tidningssidorna blir mer släta och man kan breda ut flera glossiga magasin framför sig samtidigt och jämföra och så. Ja, knäppt men sån är jag 😉

  Presentation av mig!? Gosh, jag är för blyg för det.

 • Astrid skriver:

  Har dom kommit ut i varuhusen än?! Jag blev SÅ sugen på kudden för fötterna!

 • Ailosina skriver:

  Great site, keep up the great work

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.