Annons

Smart lampa för ljusa stunder

Den här lampan från Generate heter Writers Block för sin bokliknande form. Lampan kan antingen användas som den är eller placeras bland böckerna i bokhyllan. Den ser då ut som en lysande bokrygg. Vacker både som läslampa och som dekoration i ditt hemmabibliotek. Kostar 169 USD styck. Designer: Henk Stallinga.

writersblockmain
Foto: Generate

Kategorier:

Kommentarer

  • nd böckerna i bokhyllan. Den ser då ut som en lysande bokrygg. Vacker både som läslampa och

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.