Annons

Smart för hund och kattägare

Den här matdispensern kommer från Pet Vouge och en smart lösning för hund och kattägare. Skålen kan lagra upp till sex måltider, har en inbyggd kylfunktion vilket gör att den funkar för både torrfoder och burkmat samt har en speciell timer som gör att öppningen vrider på sig var 6, 12 eller 24:e timme så att ditt husdjur kan få mat på regebundna tider. Att äta med jämna mellanrum är bra för djurens metabolism men att hålla reda på exakta timmar kan vara svårt. Speciellt praktisk är den om du ska resa bort över helgen och vill be någon ta hand om din katt eller hund åt dig, med den här skålen behöver du aldrig oroa dig för att din älskling går hungrig.

pvpets
Foto: Pet Vouge

Kommentarer

  • mamselamsen skriver:

    Supersmart om man ska åka bort ett tag. FAST… vem tömmer kattlådan. Hmm… måste tänka lite till.

  • Felixmargit skriver:

    really good site!!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *