Annons

Pimp My Billy

IKEA’s storsäljare – bokhyllan Billy – har hittills sålts i över 35 miljoner exemplar. Något som föranlett designföretaget Ding 3000 att starta ett projekt kallat "Pimp My Billy". Under designveckan i Frankfurt visade formgivarna Sven Rudolph, Carsten Schelling och Ralf Webermann olika förslag för att styla om en Billy. Syftet med utställningen var att ta fram nya idéer för att poppa till den klassiska hyllan och göra den mer personlig. Vi kan bara hoppas att några från IKEA var där och såg dem och att de såsmåningom nappar på Dings koncept. Det är väl ingen omöjlighet för IKEA att utöka sortimentet med ett valfritt insatshyllplan om inte annat? 

pimpmybilly
Illustration: Ding 3000

Kategorier:

Kommentarer

  • Marcusrebekka skriver:

    Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *