Annons

Papperslanternor

Med hjälp av vanliga papperspåsar kan du göra papperslanternor med skräckinjagande motiv och meddelanden för inom och utomhusbruk. Allt du behöver är papperspåsar, gamla tomma syltburkar, sax, penna och värmeljus. Skissa motivet eller meddelandet på påsens framsida, skär ut med en vass kniv eller klipp ut bokstävena med en sax. Fyll eventuellt igen hålet med färgat silkespapper från baksidan. Placera en stor syltburk av glas på insidan för säkerhet, i denna lägger du sedan ljuset. Tänd och så var det klart! Påsarna som ni ser i trappen är svampmålade med motiv i en mörk färg.

papperslanternorljustrapp
Foto: Martha Stewart

Kategorier:

Kommentarer

 • Marskatten skriver:

  Tack för detta jättemysiga tips! Himla användbart till vår stentrappa utanför huset!

 • My skriver:

  Härligt, ett till tips är att läga stenar i botten på påsen om du ska ha dem utomhus så att de inte blåser omkull.

 • Isabella skriver:

  Dom är jätte snygga kan du skriva hur man gör?

 • ebba skriver:

  toppen sida ! , bra tips. tack och hej.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *