Annons

Onionspreads i fler färger

Nu finns mina favoritlakan i fler färger! De finns att beställa från Design Public som tagit in fler kulörer och nyanser av den populära serien Onion Bead Spread. Kolla även in väggdekorationerna ovanför sängen på den här bilden, det är exakt samma som jag tipsade om igår. Så här kan de se ut i verkligheten, på plats. Snyggt!

favoritlakan i fler färger
Foto: Onionspread

Kommentarer

 • batbut skriver:

  Men gudars! Det här kan man bli beroende av (och fattig *s*). Jag som älskar att inreda och helst byter ut hela hemmet 1 gång per år…. Varför skulle Du ”lura” hit mig? *S*

 • Nina skriver:

  Hej! Trevlig och inspirerande blogg du har! Kan du inte lägga upp bilder på din egen lägenhet/hus?

 • My skriver:

  Just nu befinner jag mig långt hemifrån, en sisådär tusen mil eller något, men i december när jag är tillbaka lovar jag att posta bilder från mitt eget boende också.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *