Annons

Nyheter för sovrummet

De här färgstarka överkasten och kuddarna kommer från designer Denyse Schmidt som anammat den klassiska amerikanska craftingen – quilt eller lapptäcken som vi kallar det på ren svenska. Dessa är tillverkade i samarbete med det kvinnoägna företaget Sarita Handa. Tillverkat i 100 % bommull som tål tvätt i maskin. Finns att köpa på Elsewares Och ni som kan det här med sömnad, nu vet ni vad som gäller! Snabba på och sy upp några snygga överkast, ni kanske kan tjäna en slant på att sälja dem till en lokal inredningsbutik med näsa för trender?

quilt2quilt1
Foto: Elseware

Kategorier:

Kommentarer

  • Linda H skriver:

    Jag önskar att jag kunde sy så pilligt!

  • My skriver:

    Öva och öva 🙂 Det finns många tutorials på nätet!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *