Annons

Mera mönstrat

Att stora mönster och klara färger är hett i höst råder det ingen tvekan om. Men vill du inte satsa på en storblommig fondvägg kan nya kuddar vara en idé för att få in lite brokad i lägenheten. Det gäller att vara modig. Försök blanda rutigt och randigt med blommigt och prickigt mot en enfärgad bas. Använd de här kuddarna från Nick de la Mare som utgångspunkt och inspiration. Liknande mönstrade tyger hittar du billigt på Åhléns, Hemtex och Ohlssons tyger. Ligger det på dubbel bredd behöver du knappt 50 cm av varje sort så du har råd att vara modig och testa flera olika kombinationer.

nicholas
Foto: Nicholas

Kategorier:

Kommentarer

 • MissM skriver:

  Tack för din fina kommentar/komplimang, den var… mysig…
  Läste ditt inlägg om städning igår och snacka om vad jag städade igår, en blandning mellan akut och veckostädning. Är det bara det som behövs för att komma igång?? 🙂 Tack… hälsar mitt hem…

 • My skriver:

  Visst är det härligt att ha städat hemma! Det är nog böket innan man väl tar sig för det som gör mödan värt efteråt, man känner sig nöjd både för att det är rent och för att man verkligen tagit itu med något konkret som man kanske (?) skjutit på ett tag 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *