Annons

Ljuslyktor för små blockljus

Jag gillar verkligen de här ljuslyktorna i tjockt färgat glas från inredningsbutiken Pentik. De har både traditionella storlekar för vanliga värmeljus men också några högre och större modeller som rymmer blockljus eller kortare kronljus. Vackra ögonstenar i höstmörkret.
 
ljuslyktorpentik
Foto: Pentik

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Oj! Oh, de var jättefina. Vad bra, då har jag en bra anledning att smita in på Pentik nästa gång. 🙂 Du, jag måste tipsa om ett forum som du kan tänkas gilla.. http://hemmet.ifokus.se heter det, och är ganska nystartat. Kanske nåt för dig? Jag är mest på syskonsajterna, Matlust iFokus och Katter iFokus, men Hemmet verkar också jättetrevlig. 🙂

 • SMÄM skriver:

  blockljuslycktor… vad fint :> mycket snyggare än vanliga värmeljus.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.