Annons

Ljuslyktor för små blockljus

Jag gillar verkligen de här ljuslyktorna i tjockt färgat glas från inredningsbutiken Pentik. De har både traditionella storlekar för vanliga värmeljus men också några högre och större modeller som rymmer blockljus eller kortare kronljus. Vackra ögonstenar i höstmörkret.
 
ljuslyktorpentik
Foto: Pentik

Kategorier:

Kommentarer

  • Anne skriver:

    Oj! Oh, de var jättefina. Vad bra, då har jag en bra anledning att smita in på Pentik nästa gång. 🙂 Du, jag måste tipsa om ett forum som du kan tänkas gilla.. http://hemmet.ifokus.se heter det, och är ganska nystartat. Kanske nåt för dig? Jag är mest på syskonsajterna, Matlust iFokus och Katter iFokus, men Hemmet verkar också jättetrevlig. 🙂

  • SMÄM skriver:

    blockljuslycktor… vad fint :> mycket snyggare än vanliga värmeljus.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *