Annons

Kattleksaker du kan leva med

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, många leksaker och tillbehör som säljs till våra husdjur är rent gräsliga. De klassiska klösträden för katter är ett exempel. Men nu finns det bot på detta,Postmodern Pets som jag bloggat om förut har tagit fram de här stapelbara kattboxarna med klös.  Säljs de i Sverige ännu? Om inte så borde någon smart djuraffärsägare ta in dem i sortimentet pronto. 

katttorn
Foto: Postmodern Pets

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Jag har faktiskt ett klösträd i mitten av mitt hörnfönster på golvet, och det passar riktigt bra där. Men det beror väl helt på hur dom ser ut och var man väljer att ställa dem. Tyckte färgkombinationen på dom där kattboxarna var rent utsagt ful, faktiskt. Passade inte alls till resten av inredningen i rummet. Men smaken är ju som baken. =)

 • paulette skriver:

  Vill bara tacka dig för bloggen och länken till postmodern cats. Jag och min kompanjon ska faktiskt öppna ett hundcenter men en katt del i butiken.Har då alltså sökt ovanliga/snygga djurleksaker eller tillbehör. Det är sant som du säger att det är hopplöst. ingen verkar ha fatta att man måste ligga i tiden även med sina djur. Om de tillåter blir väl vi förhoppningsvis återförsäljare av deras fina saker 🙂

 • Katrin skriver:

  Hej
  Roligt att läsa om postmodern Pets saker.
  vi på SweCat har varit i kontakt med dem tidigare för att prata om att bli återförsäljare, men med priserna så tror jag knappast det är många kunder som har råd med dem. Men vackra saker har de.

 • Fredric skriver:

  Snygga möbler till katter, tack för att du skrev om dem. Hade förmodligen inte hittat dit annars. De har verkligen snygga design möbler för katter, tack!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *