Annons

Kaffefläckar med stil

Jag gillar design som utgår från vardagen, i synnerhet när den gör vardagsbekymmer lite roligare. Kaffefläckar till exempel, hur många har inte sett de tråkiga kafferingarna som söliga eller morgontrötta kaffedrickare ibland åstadkommer på fikabord, dukar, vita ytor och tidningar? De här kopparna har lösningen på det problemet. Med vackra undersidor bildas istället vackra mönster av kaffet som runnit längs koppen. Kul! Kopparna finns att köpa på Greengrass Design. Formgivare är Valeria Miglioli och Barnaby Barford.

koppmärk med stil
Foto: Grengrass

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.