Annons

K-brunn

Vem minns inte hur viktigt det var att ställa sig på ett brunnslock med ett K för att ge tur i kärlek när man var mindre? Little Frogs har nu tagit fram en matta i 100% ull med just detta kära gamla budskap. En modern grå färg med lite mörkare grått på de nedsänkta detaljerna. Snygg värmande matta som garanterat ger många glada kommentarer. Jättesnygg på grått stengolv! Från Little Frogs, Ø 60 cm, kostar 699 kronor på Inreda

kbrunn
Foto: Little Frogs

Kategorier:

Kommentarer

 • Krokofant skriver:

  Vad var det ”A” brunnarna stod för då? Otur?

 • Maria skriver:

  Vilken mysig liten matta 🙂

  re:Kroko

  De stod för avbruten vänskap eller kärlek. 🙂

 • Jens Peter skriver:

  Kul, att folk skriver om K-brunnarna här!

  Ja precis, A står för otur och V för tur. Vill man ha ett samtal från någon ska man ställa sig på en TELE-brunn och tänka på den personen. Minst lika fantastiskt är att man genom att gå på FV-brunnar kan bidra till fred i världen!

  Jens Peter, eder K-brunnsmattedesigner

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *