Annons

Japanska innovationer och design

Plus D är ett Japansk designföretag som jobbar med innovationer, humor och design. Vad sägs om de här djuriskt söta gummibanden som alternativ till de tråkiga påsförslutarna som ligger och skäms på hyllorna i våra svenska butiker? Eller den roliga idén med numrerade koppar? Mycket smart. De är inte bara snygga utan gör det även lättare att hålla reda på vilken kopp man har druckit ur samt hur många koppar man plockat fram till sina gäster (eller har kvar att diska när kalaset är över). The Tag Cups är värmeisolerande koppar med gummiskydd som ska förhindra att man tappar dem i golvet (vi vet alla hur halkigt porslin kan vara) eller att vi bränner oss om händerna. Läs mer om produkterna Plus D’s hemsida eller på Animal Rubber Band, Number Cup och Tag Cups egna sidor.

japansk design2japanskdesign1japansk design3
Foto: Plus Design

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *