Annons

Inspiration för höstkort

Det finns inget roligare än att hitta ett vackert kort eller handskrivet brev i den dagliga skörden av räkningar och reklamblad i postlådan. Gör någon glad, pyssla ihop ett vackert höstkort idag och skriv ett par rader till mamma, pappa, farmor, morfar, moster eller vän. Gör det nu. Skickar du det med Posten i eftermiddag eller imorgon har de kortet innan helgen.

höstkorttobi
Foto: Tobi Wood

Tips! Allt du behöver för att göra liknande kort är pappersark i olika färger, en sax och papperslim. Färdiga baskort finns att köpa på ex. Gallerix och Granit eller hos bokhandeln. Normala A4 papper med fem eller flera färger i samma bunt finns på Ica Maxi för 49 kronor/ paketet.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *