Annons

Graffittikuddar?

Kolla in företaget Stencil 1, de designar stenciler vars mönster kan appliceras på olika inredningsföremål med hjälp av sprayfärg. På deras hemsida finns "How-to-Instructions" där händiga personer kan få tips och inspiration för hur deras stenciler kan användas. Till exempel som grafitti på din vägg eller på dina kuddar.

graffittikuddar
Foto: Stencil1

Kategorier:

Kommentarer

  • Lotta skriver:

    Läckra kuddar!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.