Annons

Gardiner eller insynsskydd

För er som gillar lampan Midsummer (som bland annat har uppmärksammats av inredarna på TV4’s program Sambo) kommer de här nya gardinerna Until Dawn att passa som hand i handske. Eller kanske som snygga insynskydd för dem som behöver det. De är designade av Tord Boontje och följer samma stil som sin föregångare. Mönstrat är ledordet. Man kan titta på dem i evigheter utan att hitta alla detaljer. Finns dessutom i flera starka färger samt i vitt. Tjusigt!

untildawn
Foto: Tord Boontje

Kategorier:

Kommentarer

  • m som behöver det. De är designade av Tord Boontje och följer samma stil som sin föregångare.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.