Annons

En älg för tamburen

Det har varit tyst om företaget "Olsson & Dåm" den senaste tiden. Jag har åtminstone inte sett eller hört mycket spännande från dem sedan deras storsäljare Eternal Lights började klinga på sista versen i början av 2000. Nu verkar de dock vara i ropet igen och jag måste erkänna att jag (trots att jag inte är särskilt förtjust i svetsat stål) faktiskt tycker att den här älgkroken är riktigt rolig. Kanske någor för fjällstugan eller för den jaktintresserade?  Ett riktigt villebråd för hallen är den i alla fall. Kostar 870 kronor och kan köpas både på nätet samt i butik. Kolla in deras hemsida för närmasre återförsäljare.

tamburälg

Foto: Olsson&Dåm (webbshop)

Kategorier:

Kommentarer

  • Amirdiana skriver:

    This is great please keep on the good and wonderful work.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *