Annons

Dörrmattor för glömska personer

Springer du också hemifrån ibland med malande funderingar om du glömt spisen eller strykjärnet på? Är du kanske en sån som låser dig själv ute någon gång då och då? De här dörrmattorna är smarta komihåg-lappar som du kliver på och blir påmind om varje gång du går ut. Tillverkade i kokosfiber, i beige med svarta kanter och svart text. Mått 60×40 cm, tjocklek 15 mm. Baksida av vinyl. Från Mårten Lindquist, Plenty Design. Kan beställas bland annat här för 299 kronor.

2 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  nej, sakta men säkert börjar jag uppdatera igen 🙂

 • Lucidor skriver:

  mycket bra idé det där 🙂

 • Elli skriver:

  den mattan har jag sett ute i en affär.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *