Annons

Designat för hundägare

Tuben

En snygg och praktisk förvaring för hundens bajspåsar och koppel! Tuben fästs enkelt på väggen med en bifogad distans. Rullen med påsar läggs i Tuben, påsarna dras sedan ut en och en genom hålet. Krok medföljer tuben -för upphängning av hundduk/koppel. Design: Fredrik Kågefors. Pris: 125 kronor

 tubensvart

Matunderlägg

Stort underlägg till hundmaten, läggs på golvet. Svart med vitt tryck, texten Food & Water. Material: plast. Mått 60 x 40 cm. Lätt att torka av med en trasa. Tål vatten. Pris: 119 kronor

food&water

Fotoalbum My Dog

För nyfödda barn har det länge funnits speciella fotoalbum som brukar kallas ”mina första år”. Nu finns ett liknande fotoalbum för hundar. Det här fotoalbumet som heter ”My Dog” har svarta ark och är spiralbunden, mått 17 x 17 cm. Från KG Design. Pris: 179 kronor

kgmydog

Foto och inköpsställe: www.inreda.com

Kommentarer

 • Cornelia Lehnort skriver:

  Dear Sir/Madam,
  I am from Austria and will be opening a dogboutique very soon. I have seen ’hundduk’ (Designat för hundägare) products on your website and wonder if could tell me who produces them and where I could get them from as I would love to sell them in my shop. I really hope you can help me!
  Many thanks in advance.
  With best regards
  Cornelia Lehnort

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *