Annons

Börja tillverka dina Halloween-kort nu!

Det är aldrig dumt att vara ute i god tid när man planerar pysselprojekt. Halloween är först om en månad men tänker du skicka egna kort eller göra egna roliga inbjudningar till en fest är det ingen dum idé att börja redan nu. Dela in korttillverkningen i fyra steg, har du mycket att göra på jobbet eller i skolan kan de stegen mycket väl sträcka sig över fyra veckor så det gäller att planera:

Vecka 1) Bestäm vilken sorts kort du ska göra. Låt fantasin flöda, sök inspiration och idéer från andra
Vecka 2) Handla materialet, skaffa hem allt du behöver
Vecka 3) Tillverka korten
Vecka 4) Skicka dem (är de inbjudningar bör de skickas ut tidigare eftersom Halloween infaller då)

halloween
Foto: MsKingston

Ms Kingston har gjort det här enkla men snygga kortet. Basen är ett dubbelvikt kort i svart kartong. Det vita spöket är ett pappersaktigt klistermärke men kan med fördel skissas av och klippas ut i papper. Texten är sk."Torrembossing". Hon har skrivit spegelvänt på (baksidan av) orange vellum med en trubbig pinne, som sedan är fastsatt med öljetter. Fler av hennes alster kan ni se på Ms Kingstons onlinealbum

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Wow vilket fin idé. Jag brukar inte skicka kort men jag tror att jag ska testa och skicka en pysslig liten hälsning i år. Har du fler tips på pysslare med egna hemsidor där man kan söka inspiration?

 • My skriver:

  Jag hade inte heller planerat att skicka några kort på Halloween – vad skriver man liksom? ”glad halloween” eller? (man ärar ju de döda på Allhelgona) men sen såg jag alla vackra och roliga kort som fanns att tillverka och pysselnerven vaknade till liv. Jag bestämde mig för att det visst är en högtid värd hälsningar till släkt och vänner. Om inte annat kan man bara skriva en rad och visa att man tänker på dem?

 • Carro skriver:

  Jädrans va snyggt:D!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *