Annons

Bokstavera mera

De här hyllorna och sidoborden i ek och oljad valnöt kan verkligen hjäpa dig att kommunicera ditt personliga inredningsbudskap, eller åtminstone att bokstavera det. Finns att köpa från Lekker men är förmodligen alldeles för tunga att skeppa till Sverige för en billig penning. Synd, för de är himla läckra.

bokstavshylla sidobord
Foto: Lekker

Kategorier:

Kommentarer

  • AnnicaB skriver:

    Vilka perfekta sängbord!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.