Annons

Billigt för badet

Att piffa upp ett badrum behöver inte kosta mycket. Jag har förälskat mig i turkosa detaljer i höst och därför känns Åhléns serie Mekong helt rätt. Desutom är den billig. Köp upp dig på ett par nya handdukar, en färgklick till tandborstmugg och en matchande tvålkopp och du har fått ett nytt badrum för under 500 kronor. 

Mekong tandborstmugg 50:-
Mekong Tvålfat 50:-
Handduk Rutan 50×70 cm 50:-
Handduk Rutan 70×140 cm 125:-

mekong1mekong2
Foto: Åhléns.com

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Mekong = Asien inspirerad eller hur? Fina!

 • My skriver:

  Ja Mekong, är inte det den där hemska spriten man dricker i Buckets när man kalasar i Thailand *rysningar* 😉

 • Elin skriver:

  Var iväg och köpte tandborstmuggen, och de turkosa handukarna och mattan på lunchen. Och nu har jag beställt ett jättefint brunt duschdraperi och handukar från Haléns. De kommer att bli så fint! Tack för tipset!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *