Annons

Är du en Stitch Bitch?

En annan inrednings- och pysselbloggare (Stephanie) tipsade mig om den här coola broderi och korsstygnssidan från USA idag och jag måste bara dela med mig av länken till er. Precis som Stephanie skriver – "This ain’t your grandma’s embroidery!" De har hur många läckra mönster som helst. Dessutom tillhandahåller de ett stort forum för sina kunder där de kan lägga upp bilder på sina alster samt en nätbutik där man kan beställa enfärgade örngott, handdukar osv. att brodera på.

Kika på den här hemsidan och låt dig inspireras:
http://www.sublimestitching.com/

stitch bitch

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Tack för länktipsen, både till henne och till företaget!

  Trevlig helg.

 • My skriver:

  Tacka inte mig, tacka Stephanie 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *