Annons

Äntligen Hemma

För er som inte redan visste det har TV4’s heminredare Karin Mannerstål (den lite crazy och roliga tjejen med burrigt blont och avundsvärt lockigt hår) har tagit fram en egen designkollektion som heter Tiny . Bland annat de här kuddfodralen i 100% bomull men två framsidor med en Prinsessa på ena sidan och ett självporträtt av designern som liten på den andra (kolla in lockarna). Dold dragkedja i nederkant. Mått 50×50 cm. Kostar 295 kronor styck och säljs på flera orter i Sverige. Läs en intervju med Karin i Villatidningen

karinmannerståhl
Foto: Karin Mannerstål

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess skriver:

  Ja de är riktigt söta! Måste bara säga att jag diggar din blogg, bra jobbat!

 • My skriver:

  Ja visst är de, extra kul är det ju också att hon har sig själv som ”modell” för en av figurerna 🙂 Tack för att du gillar min blogg. Jag uppskattar det supermycket! Kom gärna tillbaka. Och bara så att du vet det kikar jag in på din med jämna mellanrum också, och det gjorde jag innan jag visste att du läste min 🙂 Kul!

 • AnnicaB skriver:

  På dotterns önskelista 🙂 Skitcoola!

 • Kristina Dahlberg skriver:

  Hej! Har en dotter som snart 7år, Hon skule vilja ha lite hjälp med att göra iordning sitt lilla flickrum,Vi själva får ingen ordning på det, hon har sett eran ide om förra programmet, där ni har lagt en matta på golvet med flickans foto på, Hon skulle bli världens lyckligste unge!! Tjejen heter Catrine Dahlberg o bor i Karlstad.. Tack på förhand!!MVH Kristina Dahlberg..

 • My skriver:

  Kristina: Jag är inte Karin, jag tror du misstar mig för TV-programmet. Maila TV4 de kan säkert hjälpa dig.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *