Annons

Akrylplast i Japansk tappning

Böjd akrylplast är helt rätt i vinter och uppenbarligen en trend som den japanska inredningsbutiken Muji, som öppnat shop-i-shop på Åhléns city i Stockholm hösten 2005, har nappat på. Muji startade under 1980-talets japanska bubbelekonomi som en motkraft till lyx, onödiga prylar och miljöförstöring. Deras avskalade och rena produkter talar sitt tydliga språk – Muji är en förkortning av ”Mujirushi ryohin” som översatt till engelska betyder ”No brand – just quality goods”.

muji3muji1
Foto: Muji

Tidningsstället och avlastningsbordet nedan finns som sagt att köpa på Muji, Åhléns city i Stockholm eller på Oxford Street i London om du har vägarna förbi där. Jag var inne i deras Londonbutik i våras och kan inte annat än rekommendera ett besök. Inspirerande och funktionellt. Precis som deras produkter.

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Muji finns även på Åhlens i Uppsala och säkert i fler städer med!

 • Mujifan skriver:

  Yes, Muji is grooowing!!

 • My skriver:

  Visst är det kul att de sprider sig 🙂

 • Anton skriver:

  Ska bygga en dator i böjd akrylplast, nu kommer alla att tro att jag har snott idén från dessa! 😀

  /Anton

 • mie skriver:

  BARA ETT TIPS

  Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.

  Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *