Annons

Inredningstips

Ett litet tips för att undvika onödiga felköp är att skaffa en plånboksstor väska som kan fyllas med tygprover, kulörkartor och mått på alla vinklar och vrår i ditt hem. Den lilla väskan bör alltid finnas till hands när du beger dig ut på shoppingstråk. Lägg den i handväskan så glömmer du den aldrig och så slipper du stå med den perfekta prylen i handen och dividera huruvida den skulle passa därhemma eller inte. Perfekt för dig som renoverar eller bygger hus och har tusen olika saker att hålla isär.
inredning inspiration

Kategorier:

Kommentarer

 • Mel skriver:

  Var hittar man sånna bra väskor??

 • Husmusen skriver:

  Jag har en vanlig liten necessär med dragkedja som egentligen är tänkt för smink.

 • Soja skriver:

  Otroligt smart!

 • Jesperadele skriver:

  Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *