Annons

Mera fågelmatspyssel

Med hjälp av en tjock metalltråd kan man göra de här söta krokarna för att hänga upp äpplen till fåglarna under hösten och milda vintern. Tvinna änden av järntråden till cirkelformade avslutningar som kan fånga äpplet, kapa sedan trådbitarna i olika längder, trä på äpplen och forma ögglor längst upp för att hänga upp dessa som en söt dekoration, på en kvist i trädgården eller i ampelkrokarna på balkongen.

Tips!
Om du börjar mata fåglar i din trädgård ska du fortsätta med det hela vintern. Fåglarna vänjer sig snabbt vid en matplats och slösar viktig energi om de flyger till ett tomt fågelbord i onödan.

Kategorier:

Kommentarer

 • Charlies mam skriver:

  Åh vad underbart att se en blogg med husiga tips och inspiration. Jag matar ALLTID fåglar. Brukar göra upphängningar av ståltråd med jordnötter och äpplen och när det blir riktigt kallt små ostbitar eller solrosfrön som ger dom mycket fett.

 • A skriver:

  Ost var nytt, hur hänger du upp bitarna?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.