Annons

Ljus idé

Förvandla tråkiga glasljuslyktor eller gamla glasburkar från förrådet till snygga inredningsdetaljer genom att klä dem i ett trendigt tyg. Välj naturfiber som bomull eller linne, spraya dem med stärkelse för skjortkragar (finns på välsorterade livsmedelsbutiker eller på kemtvätten för 50-60 kronor) och värm dina textilier med ett strykjärn. När tyget är stelt kan du klippa ut en rektangulär bit, stor nog att omge ljuslyktan plus en centimeter eller två för en överlappande bit där du kan fästa tygändarna antingen med tejp eller textillim. Du behöver inte särskilt stora tygbitar, ett par decimeter räcker beroende på ljuslyktans höjd, så du kan gott unna dig något från Marimekko eller Almedahls.

Ljus idé

Kommentarer

  • Couple Watches skriver:

    ett strykjärn. När tyget är stelt kan du klippa ut en rektangulär bit, stor nog att omge lju

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *