Annons

Helt uppåt väggarna?

Att folk klottrar eller målar inomhus i offentliga lokaler är tyvärr inget nytt fenomen men att använda det som en inredningsdetalj hemma är kanske en något annorlunda tvist på det hela? Om det är helt uppåt väggarna fel eller en kul idé – well, det är upp till dig att avgöra. Jag har gjort ett litet fotomontage nedan för att ni ska förstå vad jag menar när jag pratar om den här typen av målningar. 

Förutsatt att du äger lägenheten eller huset du bor i, alternativt har tillstånd från hyresvärden, är skrifter på väggen i form av ordspråk, filmcitat eller poesi ett både enkelt och billigt sätt att inreda ett rum och betydligt roligare en en vanlig tavla. Ska du dekorera en barnkammare så kanske en saga eller ramsa passar bra? Fantasin är det enda som sätter stopp. Om du bestämmer dig för att prova, glöm då inte att skissa en mall på väggen innan du skriver/målar det beständiga resultatet. Lycka till!     

måladvägg
Foto: Bildmontage, soffan kommer från Bo Concept.

Kommentarer

 • Rita skriver:

  Jösses vilket blankt golv,, det bor nog inga katter där!

 • My skriver:

  Ha ha sant, så rent som det där golvet är skulle jag gissa att det inte ens bor en enda människa i närheten av det rummet 🙂

 • Johanna skriver:

  Kul ide, det påminner mig om nåt jag sett på ett cafe nångång. Kanske man skulle prova det hemma? =)

 • Robban skriver:

  Riktigt rolig idé! Tack för den! 🙂
  Jag är mitt uppe i renovering av mitt sovrum, så nu blir det citatjakt efter något till en av väggarna.

  Om någon har några intressanta och tänkvärda citat, eller TIPS på hur man bäst går till väga för att göra det här vore jag tacksam om ni mailade det till mig! 🙂

  Tack igen!

 • ljcxm iaexy skriver:

  vsikqmwu dmvftorc qtkwo kgszhijv kevsgbc zvtfdgor aucjxnwby

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *