Annons

Futuristiskt för fyrbenta

Äntligen börjar inredningsföretagen uppmärksamma och uppskatta designen även på husdjurens "möbler" och vardagstillbehör. De här futuristiska hundbäddarna och matskålarna är gjorda i 10 mm tjock akrylplats och kan beställas i flera olika färger. Produktionsseriern heter Mija och designer är Kim samt Richard Bull. Mer info om dessa hittar du på Wowbow

fyra2 fyra

Kategorier:

Kommentarer

 • My skriver:

  Det finns fler företag som satsat på hund och kattprylar, bland annat de här: http://www.petesmouse.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=SFNT&Store_Code=BT

 • My skriver:

  Och kolla inreda.com

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.