Annons

En pryl för klyftiga citrusälskare

Först kom The Banana Guard till inredningsbutikerna som en frälsning från ovan för oss som alltid lyckas mosa vår medhavda frukt i väskan. Nu kommer Apelsinskalaren för dem som tröttnat på gula naglar, klet och kladd. Stick in den under skalet på apelsinen och dra runt frukten. Sedan är det bara att lyfta bort bitarna och njuta av innehållet. Denna pryl kommer från Georg Jensen och är designad av Andreas Mikkelsen. Finns bland annat att köpa på Frank Form för 250.00 kronor.
 

Apelsin

Kategorier:

Kommentarer

 • My skriver:

  Okidoki tack för tipset!

 • Kilafa skriver:

  good job please keep on the good work

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.