Annons

En lysande idé

Det här är en kul belysningspryl som säkert kommer att anammas av ett storskaligt företag som IKEA såsmåningom. En liten färgglad hätta av silikon som man kan trä över en glödlampa för att göra den roligare och mer påklädd. Överdraget gör dessutom att ljuset sprids bättre och de olika färgerna kan ge spännande effekter på befintliga armaturer. "The bulbcap" som den kallas är säkerhetsklassad på lampor upp till 40 watt. Kostar i dagsläget 18$ och finns att beställa från bland annat Friends men som sagt, det dröjer säkert inte speciellt länge innan vi ser denna lysande lilla idé tillverkad i en mer kostnadseffektiv och publikvänlig skepnad.  

Glödis
Foto: Tuena.com 

Kommentarer

  • Eivindolea skriver:

    Very nice site!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *