Ny poddintervju!

Nu ligger Emelie Sundbergs poddavsnitt med mig ute för lyssning. Alltså intervjun som vi spelade in förra veckan. Jag berättar bl a om hur vi bor och varför jag aldrig har ställt upp i något hemma-hos-reportage på 14 år (inte ens nu när det skulle hjälpa mig att sälja min bok) och så bjuder jag på ett gäng inredningstips och enkla knep för hur man kan skapa lite mer hemkänsla. Inte minst i nyproduktion. Det tecknade radhuset på bild? Där bor vi. Avsnitttet hittar du här
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: H.

Jätteintressant samtal. Lyssnade på tåget idag och ska göra hemläxan ikväll när jag lägger mig. Längtar!

2019-05-24 @ 10:14:55
Postat av: Hannah

Har lyssnat på dig och måste säga att jag verkligen blir inspirerad och upplyft av att du är oväntat djup trots ytlig bransch. Så intressanta samtal som fått mig att tänka efter både en och två gånger. Tack!

2019-05-24 @ 15:39:01
Postat av: Lisa S

Hej! Så intressant att lyssna på. Precis som jag kännt tidigare så tycker jag att du verkar vara en mkt mkt varm o klok person. Att inreda för sig själv osv. Tror/upplever idag att en del inreder för att imponera på andra istället för vad som verkligen är viktigt. Dvs att man sjölv skall trivas. Och måste säga, största största elogen till dig för att du inte visar upp ditt hem!!! Visst hade jag gärna sett det, MEN att inte ”sälja” sig sjölv respekterar jag till 500 procent. Stor krsm o trevlig helg. Lisa S. Ps har ej bestämt 100 om jag skall sälja den där Ikea tavlan med gubben, men vet du hur jag tar reda på vad den kan vara värd?? Ingen aning vad jag skall söka efter

2019-05-24 @ 19:42:22
Postat av: S.

Vilket avsnitt! Måste lyssna om igen så mkt klokt!

2019-05-24 @ 20:00:02
Postat av: Helena

Dina glasögon, vad är det för märke? Är i läge att köpa nya själv och behöver lite inspo...

2019-05-24 @ 20:32:30
Postat av: Helena S

Å den ska jag lyssna på!
Jag måste också bara säga vad grym du är på att teckna! Snyggt!
Ha nu en finfin helg!

2019-05-25 @ 00:21:03
Postat av: Emma Thun

Så härligt samtal, förutom att din dialekt är väldigt behaglig är samtalet så lugnt och tänkvärt. En del poddar nästan skriker fram sina budskap, ju högre desto bättre, men Emelies samtal är alltid fina, och du bidrar så fint med eftertänksamhet. Ljuvligt att lyssna på, som balsam för öronen.

2019-05-27 @ 21:11:25
URL: http://emmassamling.wordpress.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL