Min vecka i tre bilder

Den här veckan har jag varvat administrativt skrivbordjobb och tidningsintervjuer med föreläsningar och idéskissande på... en mässmonter! Scrolla och kolla vad jag har haft för mig de senaste arbetsdagarna!
Under våren 2019 har Linda (som tidigare jobbade som marknadschef och satt i ledningsgruppen för ett internationellt bilbolag) hjälpt mig med ett projekt för Trendenser samtidigt som hon pluggade "digital marketing" på Hyper Island. Jag har lärt mig så mycket nytt. I onsdags fotograferades vi till en artikel som publiceras inom kort.
En solig och dallrande varm försommarkväll spenderades på den här takterassen inne i centrala Göteborg efter att jag hade föreläst för 120 mäklare på Handelsbankens huvudkontor. Tack för trevligt mingel och ett välordnat arrangemang! Sist men icke minst. I veckan blev det bestämt. Jag kommer att göra en liten utställning på Formemässan i höst. Men helt utan produkter, trender och nyheter! En sneak peek på idéarbetet nedan. Kom och kolla på slutresultatet i augusti!
 

Kommentarer
Postat av: S.

Så roligt att få veta mer om vad du ”gör” på jobbet! Bara på två veckor har jag fått annan syn av vad en bloggare kan hålla på med.

2019-05-24 @ 19:59:32

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL