Intervju i Dagens Næringslivs helgbilaga D2

I helgen hittar du en intervju med mig i Norges största affärstidning Dagens Næringsliv som gjort ett sjusidigt reportage om (bristen på) hållbarhet i inredningsbranschen till sin helgbilaga D2. I gott sällskap av inredningsprofiler som Nirvan Richter och Emma Olbers. Hatten av för en modig artikel. Lästips om du har tillgång till magasinet! Här kan du läsa mer om när jag bestämde mig för att ge min blogg en ny inriktning.

Kommentarer
Postat av: Lars Sundvall

Uppskattar verkligen att din linje kring hållbarhet uppmärksammas. Bra insats! Det är viktiga vägval som du förklarar och och sedan följer. I Fastighetsnytt skrev de om Robin, en person, som på liknande sätt förklarar belastning från nya bostäder och kontorslokaler: https://fastighetsnytt.se/2019/05/vi-ska-inte-bygga-vi-ska-forvalta/#comment-974235.
Här belyses att nya bostäder och kontor kräver stål och betong som har väl så stora CO2 bidrag som transporter. Oerhört viktigt att få oss som konsumenter att förstå detta. Då kan vi förklara vilken framtid vi önskar och som brådskande behövs för de som påverkar tex markexploatering för nybyggande.
Det finns enligt min syn en stark koppling mellan bostad, kontor och inredning.

2019-05-12 @ 10:27:52
Postat av: Nathalie JG

Vill bara berätta för dig att jag är så imponerad över hur du tagit den här bloggen framåt genom åren. Din nu starka miljöprofil har du så graciöst och skickligt implementerat så att läsare istället för att lämna är MED på det och ändrar tankesätt.
Jag förstår att det ligger så extremt mycket jobb bakom. När jag pluggade civilekonom testade jag att driva en seriös inredningsblogg i några månader (med dig som största idol). Efter det fnyser jag när någon kommenterar i stil med att det skulle vara skönt att vara bloggare, bara skriva ett inlägg om dagen och håva in pengarna... De skulle bara veta vad som ligger bakom dessa inlägg.Svar: Tack snälla för din peppande kommentar. Blev så GLAD av att läsa dina ord. Tack!
Trendenser

2019-05-12 @ 20:09:22

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL